Hent dine billeder | Vi er klar til at hjælpe! +45 42 90 31 11 | kontakt@selfiecam.dk

August og september er ekstra populærer. Vi anbefaler at bestille i god tid.

Vejen til Selfiecam

Selfiecam er en dansk virksomhed, som har beliggenhed i Roskilde. Bag virksomheden står de tre søskende, der har skabt og udviklet Selfiecam.

Ideen opstod et par år tilbage og udviklingen af den helt rette photobooth har været gennem en længere udviklingsproces inden vi nåede frem til det vi i dag kender som Selfiecam, og som vi i øvrigt er meget stolte af at kunne dele med jer.

Vi tror på at et Selfiecam kan bidrage positivt til festen og til at få gæsterne til at blande sig med hinanden på kryds og tværs. Vi videreudvikler konstant på vores kamera for altid at kunne tilbyde jer det nyeste på markedet.

I kan følge med bag om virksomheden på vores Instagram @Selfiecamdk

Hvem er Selfiecam

Vores vision
Visionen bag Selfiecam har været at skabe et nyt fænomen inden for underholdning til festen. Det har været i vores tanker, at vi skulle skabe et produkt der var til at betale for og som alle skulle have mulighed for at kunne være en del af.

Filosofi
Brandets filosofi bygger på, at ærlighed og et positivt sind giver de mest tilfredse kunder. Vi håber og tror på at vi med vores produkt kan bidrage til at I til jeres fest får gæsterne rystet endnu bedre sammen og dermed får en endnu bedre fest.

Mål og ambitioner
Vi arbejder hårdt på, at skabe den ultimative Selfiecam photobooth. Vi har set hvilken glæde Selfiecam bringer til fester og vores ambition er at få spredt budskabet og sørge for at endnu flere får glæde af en Selfiecam til festen.

Vi kan levere på projekter
Vi har lavet flere customized projekter til virksomheder og vi har derfor en bred erfaring. Ring eller skriv gerne til os, hvis du har et projekt du brænder for at begynde.

Mød vores team

Louise Lund Hansen

Louise arbejder til dagligt med marketing og kommunikation hos Selfiecam, og er ansvarlig for at styre, planlægge og eksekvere virksomhedens marketingindsats.

Lasse Lund Hansen

Lasse arbejder til dagligt med virksomhedens marketing. Derudover står Lasse for at koordinere og gennemføre særlige B2B forespørgsler.

Asger Lund Hansen

Asger er IT og software ansvarlig hos Selfiecam. Derudover står han for den daglige drift af hjemmesiden, og når der skal udvikles specielle it-løsninger til særlige events.